Inloggen Registreren

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Maak een account aan

Velden met een asterix (*) zijn verplicht.
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestig wachtwoord
E-mail
Bevestig e-mailadres
Captcha

Grafmarker

grafmarkerHet verlies van een dierbaar persoon is altijd een diep ingrijpende emotionele gebeurtenis. Kort na de begrafenis zijn er daarom vele mensen die op eigen wijze, tijd en gelegenheid op de begraafplaats verblijven. Om deze mensen te helpen het vers gedolven graf te vinden, heeft LetterConcept de ideale oplossing: Markeringsbordjes als tijdelijk grafmonument. Stijlvol en functioneel kunnen deze ‘stille wachters’ de plaats markeren waar, als de tijd daar rijp voor is, het definitieve grafmonument geplaatst kan worden.

De GrafMarker® bordjes zijn gemaakt van kunststof of aluminium met daarop de tekst en of zelfs een afbeelding. Deze weer- en windbestendige bordjes worden doorgaans direct na afloop van de plechtigheid eenvoudig in de grond gestoken en kunnen eventueel zelfs jaren blijven staan. De paaltjes worden vooraf per aantal geleverd als pakketje en de bordjes komen met de gewone post op afroep per stuk. Met de zeer eenvoudige instructie monteert u zelf (zonder gereedschap) het bordje en het paaltje tot een geheel. Bij een aluminium uitvoering is het ook mogelijk om de tekst in een afwijkende kleur of lettertype te zetten. Ook symbolen / afbeeldingen* zijn een optie. U kunt dit later in de bestelprocedure aangeven.

Grafmarker®dubbel

In de praktijk wordt u vaak geconfronteerd met bijzettingen. Omdat bij bijzettingen de eerste steen vaak enkele maanden "weg" is, bestellen velen van u twee Grafmarkers. De GrafMarker®dubbel-bordjes hebben dezelfde uitvoering als hierboven beschreven bij de GrafMarker® bordjes.

 

 

* bij het gebruik van afbeeldingen (foto's) uit onze databank bent u copyright verschuldigd à €2,50 per foto.